BRUNO Casabona

Administration & finance coordinator

I AM

Een buurtjongen wiens nieuwsgierigheid en verlangen om nieuwe dingen te leren hem ertoe bracht een ander continent te verkennen. Gefascineerd door de cultuur en alle kunstvormen die de grote hoofdsteden bieden, maar altijd denkend aan de rust van het platteland en het Andesgebergte die ik zo mis. Menselijke relaties kunnen niet ontbreken in mijn leven, daarom maak ik gemakkelijk vrienden en behoud ik een goed ritme van het sociale leven.

I WANT

Elke dag leren en tijd hebben om na te denken, om mijn eigen mening over de dingen en de wereld te vormen. Ik wil dat het leven een authentieke ervaring is waar iedereen op een of andere manier aan bijdraagt. Ik wil altijd zoekend leven, denkend aan wat ik kan bijdragen aan de mensen om me heen, hoe ik dingen kan veranderen, welk nieuw boek ik zou willen lezen.

I CAN

Ik kan mensen aan het lachen maken en over diepgaande dingen praten. Ik kan naar verhalen luisteren zonder hun protagonisten te veroordelen. Ik kan het dagelijks leven op een creatieve en speelse manier bekijken, ik kan frisheid en spontaniteit brengen, ik kan anderen helpen.

I NEED

Om me te omringen met oprechte mensen, met menselijke connecties, met relaties van gelijken. Ik moet gitaar spelen en naar concerten gaan, naar de bioscoop gaan en uitgaan met vrienden, thuis koken en genieten van de zomeravonden buiten. Ik moet nieuwe manieren vinden om mezelf uit te drukken.