ANNE-SOPHIE Damster

jobcoach

I AM

Ik ben dynamisch, nieuwsgierig en sportief. Ik heb een passie voor lezen, cultuur en eindeloze discussies over mensen en de wereld. Ik ben ervan overtuigd dat we nooit alles weten, maar dat we kunnen blijven leren en evolueren dankzij alles wat ons omringt: de mensen die we ontmoeten, de ervaringen die we opdoen, onze omgeving, boeken, enz.)

I WANT

Rechtvaardigheid voor alle mensen, ongeacht waar ze vandaan komen of waar ze in geloven. Ik wil respect. Zonder respect is een eerlijke, open en rechtvaardige uitwisseling niet mogelijk. Ik wil vooruitgaan, meer en meer evolueren. Ik wil dat we prioriteit geven aan zelfkennis, aan het ontdekken van onze sterke en zwakke punten, zodat we echt vooruit geraken. En dat we dit vanaf het begin integreren in het onderwijs (onder andere op scholen), zodat iedereen kan voortbouwen op zijn sterke punten en kan leren van zijn fouten.

I CAN

Ik kan alles geven, organiseren, lachen, veel lachen, soms iets te hard praten. Ik weet hoe ik mezelf kan overtreffen, hoe ik kan creƫren, hoe ik fouten kan maken. Ik weet hoe ik moet luisteren, doorgeven en delen. Ik weet hoe ik plezier moet hebben, hoe ik los moet laten. Genieten van het huidige moment.

I NEED

Ik heb bovenal respect nodig, diversiteit in mijn acties, menselijk contact en fysieke activiteit. Ik heb openhartige discussies nodig, om te blijven leren, om te delen. Ik heb mensen om me heen nodig, tijd voor mezelf en verbinding met de natuur, ongeacht het weer.