Zoë

STORIES ON AIR - S'EN SORTIR SANS SORTIR

PODCAST

Als vervolg op de noodzakelijke Coronastop van het project DANCING STORIES werd met de betrokken groep jongeren verder gewerkt. De groep werd wel kleiner. Veel verhalend materiaal bestond al. De Coronabeperkingen leidde tot de creatie van een radio-uitzending van 55 minuten. In coproductie met het ACSR (Atelier de Création Sonore Radiophonique) en Radio Panik, de jeugdige en militante Brusselse stadsradio, werd een uitzending verzorgd met als titel: “s’en sortir sans sortir”.

De ruggengraat van het programma werd gemaakt door geluidsfragmenten over de trajecten van de deelnemers en dan vooral over hoe ze erin slagen “om zich door het leven te slaan”. De luisteraars werden meegenomen in een collage van getuigenissen van ervaringen en beslissende ontmoetingen die hen toelieten om op te staan en vooruit te gaan.

Live uitgezonden op Radio Panik op zaterdag 28/11/2020.

Ontdek de uitzending met als thema, "Hoe geraak je eraan uit, zonder buiten te komen.



Wij nemen je mee naar het leven van een zeemeermin en daarna naar het theaterstuk "une tentative presque comme une autre".

Laat je dus verrassen.

Deze voorstelling werd bedacht en uitgewerkt door MONIA, HUGO, ZOÉ, IAGO, ALENZI, BINTA, RACHIDA & TONY.

Uitgezonden muziek:

“La musique ou la vie” van SDLN
“La mer n’a aucune pitié” van Jamille Alves, Pascal Bodinaux, Toniguitou Morelenbaum en Iago Ramone geïnterpreteerd door de groep « c'est un plan très simple »
Voorstelling “Une tentative presque comme une autre” van Clément & Guillaume Papachristou.

Portret « Zoé de une à sept » & andere geluidsfragmenten
Geluid: Bastien & Hanna
Montage: Hanna
Mixage: Roxane

Start generiek: “Johny Says Stay Cool” (Babe Rainbow)
Liners: Christelle (ESG)
Eind generiek: “L'arrivée Au Port De Lagos” (L’éclair)

STORIES ON AIR is een uitzending geproduceerd door ART2WORK in samenwerking met l’Atelier de Création Sonore et Radiophonique & Radio Panik