plan 4ème

VERHUUR ZALEN

We zijn fier op onze plek. Het 4de verdiep van de Malterie geeft mensen een goed gevoel en veel inspiratie. De deelnemers aan één van onze trajecten voelen er zich thuis en zetten er belangrijke stappen in hun leven. Het zicht op de stad geeft ruimte in het hoofd. Het licht geeft energie.

We willen deze ruimtes ook met anderen delen. Wij werken er ongeveer van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18u. Maar alle lokalen zijn niet altijd bezet tijdens deze “kantooruren”. En s’avonds en tijdens het weekend helemaal niet.

Bent u soms op zoek naar een plaats om met uw collega’s samen verfrissend te brainstormen, om een reeks vormingssessies te organiseren, om s’avonds of in het weekend een workshop te geven, … ?

Onze ruimtes bieden vele mogelijkheden.
Toegang rolstoelen & lift - full WIFI - veel daglicht - toiletten - flipcharts beschikbaar

KITCHEN
± 150 m² OPEN SPACE + uitgeruste keuken & gerief + 4 grote & 4 kleine tafels + 30 stoelen + projectiescherm + 4 vaste PC’s

Kitchen

SERRE
38 m² + 5 tafels + 16 stoelen + magneetwand en/of projectiewand + een “bellevue” op Brussel

SERRE

KABAN
20 m² salon met kussens in een houten hut

KABAN

KOER
70 m² OPEN SPACE + 4 kleine tafels en diverse stoelen & zitkubussen + een “bellevue” op Brussel

KOER

JARDIN
38 m² + 4 tafels + 10 stoelen

JARDIN


Interesse?

Laat iets van je horen en dan proberen wij een goede match te vinden. Stuur een email naar secretariat@art2work.be met een kleine beschrijving wat je zoekt, voor welke activiteit en voor hoeveel mensen. We nemen erna vlug kontakt met je op.