woonbox bry

Soutien technique

210601 Flow (24)

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

TECHNISCHE ONDERSTEUNING gezocht?

Op zoek naar ondersteuning voor de realisatie van uw evenementen, artistieke producties, verhuizingen, technische installaties in gebouwen, onderhoud van gebouwen en open ruimtes, klaar maken van leveringen, lossen van vrachtwagens, …?

Onze ploeg TECHNICS2START kan u helpen!

Wanneer u de diensten van ons team gebruikt, draagt u bij tot de ontwikkeling van jonge Brusselaars die een professionele loopbaan willen starten. Jongeren tussen 18 en 30 jaar, zonder diploma maar met veel talent en potentieel, die op zoek zijn naar een kans om te laten zien wat ze waard zijn op het terrein.

Ons team van 8 medewerkers kan allerlei opdrachten uitvoeren om technische en logistieke ondersteuning te geven. Het team werkt overal in Brussel en soms ook daarbuiten. Twee teamcoaches geven technische en pedagogische begeleiding. Zij gaan indien nodig mee het terrein op.


Sinds de start in 2010 tot begin 2020 werkten we mee aan de realisatie van een brede waaier van evenementen en artistieke producties of hielpen we culturele klanten bij bepaalde werken in hun gebouwen. Op regelmatige basis werkten we voor Paleis 12, Vorst Nationaal (Step In Live), De Munt, Rosas, Théâtre National, Flagey, RTL Events, TOMORROWLAND, Esperanzah, Supervlieg/Supermouche (Wiels), Vlaams Omroeporkest en Kamerkoor, Irisfeest, Stripfestival, EAT-festival (Visitbrussels), Huis der Culturen en Sociale Samenhang, Beursschouwburg, Kaaitheater, Les Halles de Schaerbeek, Kunstenfestivaldesarts, Cultureghem, Charleroi Danses, Le Botanique, La Vénerie, P.A.R.T.S., Festival PLAZEY, …

Sinds de start van de Coronacrisis werden we genoodzaakt om onze werking heruit te vinden. Zo ontwikkelden we de volgende nieuwe activiteiten, sommigen op “vrijwillige” basis: stewarding voor Dokters van de wereld (dagopvang voor daklozen), het Brusselse Woningfonds en de Brusselse Woning, de verhuis en installatie van de ateliers van Recyclart Fabrik, schilderwerken voor FIX en Solidarité Grands Froids, de constructie van Woonboxen voor Samenlevingsopbouw Brussel en de inrichting van een opvangcentrum voor vluchtelingen voor BXLREFUGEES. We mochten zelfs ook enkele nieuwe “culturele” klanten verwelkomen: Makettt (Circularium) en Stichting Kanal (Kanal - Centre Pompidou).
We werken regelmatig voor: PRG (Production Resource Group), Paleis 12, Vorst Nationaal (Step In Live), De Munt, Théâtre National, Flagey, RTL Events, Tomorrow Land, BRAVVO, Esperanzah, Vlaams Omroeporkest en Kamerkoor, Landelijk Brussel (Poseco), Irisfeest (Visitbrussels), Huis van Culturen en Sociale Samenhang, Beursschouwburg, Kaaitheater, Les Halles, Kunstenfestivaldesarts, Cultureghem, Rotor, Charleroi Danses, Microson, ...
Als u een vraag hebt voor ondersteuning gelieve dan een mail te sturen aan technics2start@art2work.be

Gelieve de volgende gegevens duidelijk weer te geven:
- organisatie
- contactpersoon (mail, tel)
- gewenst aantal techniekers (max. 8)
- datum en tijd (begin > einde) van de opdracht
- plaats van de opdracht
- beschrijving van de opdracht
- beschikbaar veiligheidsmateriaal
Wij nemen dan zo vlug mogelijk terug contact.
Vragen?
Aarzel niet ons te contacteren! 
technics2start@art2work.be