210601 Flow (24)

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

TECHNISCHE ONDERSTEUNING gezocht?

Op zoek naar ondersteuning voor de realisatie van uw evenementen, artistieke producties of filmopnames? Of hebt u soms extra volk nodig voor het onderhoud van uw gebouw, het lossen van een vrachtwagen, …?

Onze ploeg TECHNICS2START kan u helpen!

Wanneer u de diensten van ons team gebruikt, draagt u bij tot de ontwikkeling van jonge Brusselaars die een professionele loopbaan willen starten. Jongeren tussen 18 en 30 jaar, zonder diploma maar met veel talent en potentieel, die op zoek zijn naar een kans om te laten zien wat ze waard zijn op het terrein.

Ons team van 8 medewerkers kan allerlei opdrachten uitvoeren om technische en logistieke ondersteuning te geven. Het team werkt overal in Brussel en ook daarbuiten. Twee teamcoaches geven technische en pedagogische begeleiding. Zij gaan indien nodig mee het terrein op.

We werken mee aan de realisatie van een brede waaier van evenementen en artistieke producties of helpen culturele klanten bij bepaalde werken in hun gebouwen. Af en toe werken we ook mee aan de productie van films en tv-reeksen. Op regelmatige basis werken we voor Paleis 12, Vorst Nationaal (Step In Live), De Munt, Rosas, Théâtre National, Flagey, RTL Events, TOMORROWLAND, Irisfeest, Bright Brussels, Stripfestival, EAT-festival (Visitbrussels), Huis der Culturen en Sociale Samenhang, Kaaitheater, Les Halles de Schaerbeek, Kunstenfestivaldesarts, Charleroi Danses, Le Botanique, La Vénerie, P.A.R.T.S., UP festival, Brosella, Pukkelpop, …

Als u een vraag hebt voor ondersteuning gelieve dan een mail te sturen aan technics2start@art2work.be

Gelieve de volgende gegevens duidelijk weer te geven:
- organisatie
- contactpersoon (mail, tel)
- gewenst aantal techniekers (max. 8)
- datum en tijd (begin > einde) van de opdracht
- plaats van de opdracht
- beschrijving van de opdracht
- beschikbaar veiligheidsmateriaal
Wij nemen dan zo vlug mogelijk terug contact.