T2S Corona

TECHNICS2START NEEDS YOUR JOBS

SPECIAL CORONA
In deze « coronatijden » zijn we genoodzaakt om onze activiteiten uit te breiden. Naast de « normale » activiteiten die hieronder staan, en waarvan er vele nu niet doorgaan, willen we ook veel ander werk doen : alle mogelijke ondersteunende technische en logistieke taken (verhuizen, technische installaties in gebouwen, onderhoud van gebouwen en open ruimtes, klaar maken van leveringen, lossen van vrachtwagens, …of stewarding van bepaalde publieksactiviteiten. 

Zo deden we de voorbije maanden stewarding voor Dokters van de wereld (dagopvang voor daklozen) en de verhuis en installatie van de ateliers van Recyclart Fabrik. 
Over de prijs kan onderhandeld worden.


Wanneer u de diensten van ons team gebruikt, draagt u bij tot de ontwikkeling van jongeren die een professionele loopbaan willen starten. Jongeren tussen 18 en 30 jaar, zonder diploma maar met veel talent en potentieel, die op zoek zijn naar een kans om te laten zien wat ze waard zijn op het terrein. 

Ons team van 8 medewerkers kan allerlei opdrachten uitvoeren om technische en logistieke ondersteuning te geven. Het team werkt overal in Brussel en soms ook daarbuiten. U geeft door hoeveel mensen u nodig hebt om te voldoen aan uw vraag en u betaalt alleen de gepresteerde uren. Twee teamcoaches geven technische en pedagogische begeleiding. Zij gaan indien nodig mee het terrein op.

12 € (BTW inclusief) /per uur/per persoon

Vragen? Aarzel niet ons te contacteren! 
technics2start@art2work.be.

 

NIEUWS