DSC_0606

DSC_0621 bis

NADIA Flagothier

coordinator JOB2START

I AM
Vrij maar niet zonder banden. Een babbelkous maar niet zonder luisterend oor. Geraakt maar niet gechoqueerd of blasé. Optimistisch maar niet blind. Bedachtzaam maar geen pure geek. Creatief maar niet zonder een beetje gekheid. Wereldburger maar niet zonder ergens bij te horen. Dochter van zelfstandigen maar niet zonder besef van de offers van mijn ouders. Vriendin/zus/partner maar niet zonder levenscontract. Moeder maar niet zonder de bekoring van dit geluk. Ik ben gepassioneerd door schrijven, ontmoetingen, de strijd die we moeten voeren om ons te ‘bevrijden’ en vooruit te komen. Ik geloof dat alles mogelijk is, dat iedereen zijn kansen kan creëren.

I WANT
De pen zijn die de inkt van alle mijn vrijheden laat lopen. Projecten ontwikkelen waarmee de volwassenen van ‘morgen’ kunnen worden die ze zijn. Op weg gaan met mensen die een rijk hart en een rijke geest hebben. Personen begeleiden die hun ambities willen waarmaken. Mijn project van een kinderboek voltooien. Werken als coach, psycholoog en interface tussen vragen en behoeften. Globetrotten tussen cultuur en natuur, met muziek erbij! Blijven voortgaan om de beste versie van mezelf te worden. Een rustige toekomst bieden aan mijn gezin, vol met gelach.

I CAN
Een coaching op maat bieden, 100% boost, detox en NO judgement! Of commentaar. De ander begeleiden met respect voor wie hij is. Ieders innerlijke rijkdom belichten. Iemand helpen, daar waar het wringt. Mezelf overstijgen voor wat in mijn ogen zinvol is. De verbeelding tot leven brengen met de magie van woorden en beelden. Beslissen of een beslissing verwelkomen. Animeren. Onderhandelen. Co-creëren. Doen wat ik niet graag doe. Oplossingen vinden voor lastige problemen en ‘in peace’ blijven. Veel redeneren, evenzeer als mijn instinct volgen. Vertrouwen houden, leren, anticiperen en weer opveren.

I NEED
Een verwelkomende en warme omgeving, levendig en inspirerend, een plek waar iedereen kan neerploffen, ervaringen uitwisselen en creëren in alle rust. De authenticiteit, de eerlijke woorden en verantwoordelijke daden van de ander. Omringd zijn door mensen die hun verschillen delen, die hun oneindige mogelijkheden verkennen aan mijn zijde, die niet denken dat ze de waarheid in pacht hebben, die trachten te begrijpen voordat ze begrepen zijn, die het glas als vol en niet half leeg vinden. Mezelf verheffen en vooruitkomen in contact met mensen die verder zijn dan ik in termen van kwaliteiten en vaardigheden ... en die lachen naar het leven!